Qué ofrecemos

Compromiso - Excelencia - Confidencialidad

En un accidente no hay tan solo daños. Se pierden muchas más cosas. Nosotros lo sabemos y por eso tendrás el máximo compromiso desde el primer instante. Buscamos la excelencia en los servicios que el cliente contrata y paga, dándole lo mejor de nosotros, tanto a nivel de atención, de acompañamiento, como de resultado. Nadie sabrá nada de tu caso ni lo que has recibido como indemnización final. Son tus intereses y no se pueden compartir.

Gratis

Desde el primer momento empezaremos a trabajar contigo y para ti sin que tengas que pagar nada y no cobraremos hasta que tú no cobres.

Exclusivo

No estamos interesados en tener muchos expedientes. Nos importa cada cliente. Cada uno tiene sus necesidades. Cada uno disfrutará de un trato exclusivo.

Garantizado

Firmamos un contrato en el que garantizamos todo lo que nos comprometemos a hacer desde el primer momento. Si no cumpliéramos podrás cambiar de abogado sin ningún coste.

Fácil

Nos adaptamos a las necesidades del cliente. Procuramos que las comunicaciones sean rápidas y resolvemos todas las dudas sin lenguajes complicados que no tienen más sentido que confundir.

Tú eres y serás en todo momento nuestra máxima prioridad. No olvidamos que eres tú quien ha sufrido el accidente y/o sus consecuencias. Eres lo más importante y te defenderemos como corresponde.

Mejor

No lo hacemos todo sino tan solo lo que sabemos hacer, lo que se nos da bien. Tenemos la suficiente experiencia para asegurarte que tendrás el mejor resultado al mínimo coste.

Cómo lo hacemos

ADACC es el resultado de más de 30 años de experiencia profesional en el ejercicio del Derecho Civil y Penal y muy especialmente en la defensa de las víctimas de cualquier tipo de accidente, reclamando y consiguiendo en la mayoría de casos el resultado más satisfactorio por el cliente.

Tienes que saber que en todo momento serás atendido gratuitamente bien sea de forma presencial, telefónicamente o bien online, se analizará tu caso y serás informado de las posibilidades de la reclamación y su viabilidad, sin que tengas que pagar nada en ningún momento por nuestros servicios hasta que tú no cobres.

A diferencia de lo que exigen otros profesionales, si en cualquier momento decides cambiar de abogado o renunciar a nuestros servicios, antes de haber recibido alguna oferta de la compañía o de haber cobrado de la misma, no tendrás que pagar nada.

Además, nos comprometemos a darte respuesta a cada cuestión que nos puedas plantear en un plazo máximo de 24 horas, sino ha sido posible hacerlo en el mismo momento, y estarás informado de todas las gestiones que hagamos y de todas las comunicaciones que recibimos de la compañía para que en cada momento puedas decidir sobre tu caso.

¿Qué dicen nuestros clientes?

Roser Rabaneda Haro

Una gran professionalitat tan ell com el seu equip i un tracte inmillorable. Ens ha ajudat molt a mi i a la meva familia amb la seva implicació sempre al 100% i el seu tracte humà i molt proper. Sens dubte, un GRAN advocat. Moltes gràcies.

Sònia M.

Quan busques un advocat vols algú que et doni confiança, sigui sincer i proper i que lluiti pel teu cas com si fos seu, que no et sentis com un client mes. Doncs totes aquestes qualitats les hem trobat al bufet d'en Xavier Bonet. El que més ens ha agradat es que va un pas per endavant i intenta buscar opcions als inconvenients que van sorgint, no es conforma amb un resultat busca les millors opcions que tenim a l'abast, sempre explicant clarament els pros i contras. Sens dubte és un bufet per recomanar.

Daniel Abellan Lopez

Tracte profesional i personalitzat. Clar i directe alhora que amable.

Pere Uranga Andreu

El millor equip de advocats que hi ha. Sens dubte.

Narcís Juncà

La meva experiència amb Xavier Bonet es que es un gran professional, pràctic, eficient i eficaç, l'he recomanat a molts amics i amigues amb bons resultats per tots sense excepció, els resultats son els que parlen per les persones i marquen les diferències.

Raul Rubio

Vaig anar per recomanació i va ser tot un encert, les meves experiències amb en Xavier han sigut de 10, el seu grau de professionalitat i implicació són totals amb el teu cas. Per altra s’ha de sumar la seva qualitat humana, aptitud , actituds i empatia , juntament al seu interès fa que trobi sempre la millor solució.

Felip Osuna, FELIP OSUNA BUENDIA SL

Contem amb els serveis de l’advocat Sr. Xavier Bonet des de fa casi be dues dècades. En tots aquets anys ha gestionat diferents casos de la nostra empresa i no hi hagut una sola vegada que la seva gestió no hagi estat satisfactòria. Gran persona però, sobretot, gran professional, que sap donar a cada cas el tractament i la dedicació que necessita. Val a dir, que tant en el tracte professional-client, com en la gestió dels diferents casos, si li haguessin de posar nota, evidentment seria un deu.

Jose Antonio Lacueva

Fue un gran acierto contar con la profesionalidad de Xavier en un caso especialmente doloroso para mí y que Xavier supo gestionar de manera firme , delicada y exitosa. Mi profundo agradecimiento y admiración.

Montserrat Ventura

És un gran professional, molt expert i amb un grau d’experiència molt important. Té una capacitat de visió i estratègia que sap conjugar molt bé amb els seus coneixements sobre la matèria. Una de les coses que em va sorprendre més va ser la seva capacitat d’actuació davant el tribunal, amb molta seguretat, fermesa, convicció i coneixement de causa. Realment us el recomano amb la garantia que us farà un excel·lent servei jurídic.

Sònia Jiménez

És un meravellós i seriós advocat i que s’implica al màxim en el teu cas I una magnífica persona Totalment i un cent per cent recomanable

Josep Marcos

Quan la meva vida, de manera inesperada e injusta, es va complicar molt, em van aconsellar el Sr. Bonet. Vaig deixar en les seves mans el meu benestar, econòmic i personal. Van ser unes setmanes dures, amb incerteses i dificultats. Ell va ser sempre realista i objectiu amb mi, però mai em va faltar el seu ànim, suport, comprensió i proximitat. No puc estar més satisfet de la seva feina. La seva experiència, implicació i professionalitat en la defensa dels meus drets i del meu benestar van donar uns excel·lents i favorables resultats. Es per això que li estic molt agraït. Sens dubte, també recomanaria el Sr. Bonet.

C ltre

Agradezco mucho su disponibilidad y ayuda! Lo recomiendo sin duda.

Josep Serra

Ètica i professionalitat en un sector on predominen altres interessos Us puc assegurar després de la meva “petita” experiència al llarg dels últims 5 anys; que no tothom es pot sentir lo orgullós que em sento jo de la representació que el Sr. Xavier Bonet i els seus col·laboradors han fet de mi en cada una de les seves intervencions.

Marina Sala

En processos de dol mai saps on realment et trobes, que afortunada et sens quan passa el dolor i t’adones que has estat en tant bones mans. La persona és l únic que sobresurt ,quan parles d’un gran professional Gràcies Xavi.

Albert i Anna

L'Advocat Xavier Bonet va realitzar una feina extraordinàriament professional, proporcionant-nos la serenor necessària per poder fer front a tot el procés que teníem davant. La qualitat professional només és superada per la personal i la capacitat empàtica davant una situació francament incòmode. Només podem tenir paraules d'agraïment."

Anna González

Xavier Bonet és un advocat resolutiu, directe, amb qui des d'un primer moment et sents còmoda, segura i confiada de que la defensa dels teus interessos i la resolució dels teus problemes és a bones mans. La meva experiència en tots els assumptes pels que he consultat el seu despatx la defineixo com a excel·lent. Sense cap mena de dubte val la pena comptar amb un professional tan qualificat que sempre recomanaré a les meves amistats.

Raquel Tulleuda

És fàcil tenir conflictes de caire legal, ja sigui en l'àmbit civil o qualsevol altre... fins i tot penal. Aleshores, la defensa dels interessos propis amb la contundència que caracteritza al Xavier Bonet esdevé una prioritat. Combinada amb el seu coneixement de la llei i la seva capacitat de traduir el llenguatge jurídic al col·loquial, aquesta contundència maximitza les possibilitats d'èxit.

Adolf Valdés

Xavier és un excel·lent professional que destaca per tenir una visió molt clara del problema, així com de la solució més favorable pel seu client. També disposa d'una gran /capacitat de gestionar tota la informació que apareix en un judici i canalitzar-la de forma positiva. Transmet una gran seguretat, i com a client, tens clar que estàs en les millors mans...per difícil que sigui la situació.

Antonio Capilla

Es uno de los abogados que conozco que intenta resolver los casos implicandose al 100% y si llegado el momento no hay acuerdo entre las partes te asesora para qué tú decidas qué camino emprender y que te sea mas favorable no sin antes explicarte los pros y contras de todo el proceso. Desde mi punto de vista muy recomendable antes de decidir que hacer delante de un problema qué las personas que acudimos a un profesional de este ramo no tenemos claro que hacer. De aquí viene mi valoración tan favorable expresada con esta publicación y agradecido del trato recibido en este Bufete por parte de todas las personas que he conocido muy especialmente la de Xavier Bonet.

Montse i Adolf

En Xavier es va encarregar de la causa civil contra FECSA-Endesa per la mort del nostre fill Carles. Sempre va estar al nostre costat, assessorant-nos i acompanyant-nos de forma impecable. Al judici, les seves preguntes precises i tècnicament irrefutables van ser clau per deixar en evidència aquesta empresa i obtenir una sentència favorable. És un excel·lent professional i gran persona. Sempre li estarem agraïts.

Lourdes Mandragora

Recomano el servei del d'en Xavier Bonet, és un advocat serios, clar, directe , efectiu i amable .

Marta Geli

En Xavier Bonet és un gran professional i una gran persona. Sense cap mena de dubte us el recomano si mai necessiteu un advocat. Gestiona els temes amb un gran rigor i et dona plena confiança.

Miquel Àngel Serrat Julià

He col.laborat com a perit amb aquest despatx en diverses ocasions, sent testimoni del gran equip humà que el conforma i l’excel.lent servei que presten als seus clients. La professionalitat i l’atenció personalitzada està asegurada.

Carmen Cenizo

Vaig tenir la desgracia de la mort del meu marit, i em vaig trobar amb un problema a l’hora de reclamar una assegurança. Després d’haver consultat altres advocats, vaig contactar amb el Sr. Xavier Bonet. El cas era difícil, ja que la part a demandar era l’assegurança de l’antiga Caixa de Barcelona. A pesar de les dificultats i que la demanda era complexa, el Sr. Bonet ho va gestionar d’una manera excel·lent, i el resultat va ser, que es va resoldre satisfactòriament al meu favor. Sempre li estaré agraïda per la gestió i per el tracte rebut.

Ramon Pérez

Una gran sensació de seguretat. Tranquil·litat i sensatesa. Això és el que desprèn Xavi. Es el que busquem en un lletrat, que ens doni la perspectiva necessària i ens ajudi a superar situacions on més fa falta aquesta seguretat.

Joan Carles Virgili

Gràcies a la seva experiència i la seva gran professionalitat, el que hauria pogut ser la meva ruïna i la de la meva família va quedar avortada. Xavier Bonet va estudiar i va enfocar la demanda de tal manera, que no només no va arribar aquesta ruïna, sinó que no va donar ni l'opció a judici. El tracte rebut i la comunicació va ser estupenda, senzilla, fluida i molt propera. Gràcies Xavier, ha estat una sort conèixer-te!

Montserrat Serra

Vaig patir un greu accident del que no era culpable i , una bona amiga, em va recomenar en Xavier Bonet. La veritat és que de seguida em vaig sentir molt ben acompanyada i assessorada i, per això, he tornat a demanar la seva ajuda quan l'he necessitat. És un gran professional i una gran persona que lluita per la resolució del cas per tal de trobar la millor solució. Jo també el recomanaré, sens dubte, a qui cerqui un bon advocat.

Jesús Sánchez

Vaig conèixer a l’advocat Xavier Bonet arrel d’una desgracia a la nostra família, per motiu d’un accident. Des del primer contacte fins a la resolució del cas, el nostre grau de satisfacció amb la seva gestió va ser molt gran. En tot moment vàrem rebre un tracte proper i humà, que superava amb escreix el que de un professional s’espera. Val a dir, que desprès d’aquell primer cas, hem tingut altres, i com la primera vegada, la seva gestió sempre ha estat excel·lent. Gràcies.

Marc Tobed

Xavier Bonet representa des del meu punt de vista l'excel·lència professional: un exquisit domini tècnic de l'advocacia i un compromís humanista que evoca a una feina ben feta i al servei de les persones. Un autèntic privilegi personal i professional.
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación así como para tareas de análisis. Al continuar navegando, entendemos que acepta el uso de cookies

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació, s'exposen les dades identificatives del Titular:

Titular: XAVIER BONET PERPINYA (D’ara en endavant BONET ADVOCAT)

Domicili: PL/ CATALUNYA 28-2, CP: 17002 (GIRONA)

C.I.F: 40308911P

Telèfon: 972.41.66.90

E-mail: info@bonetadvocat.cat

BONET ADVOCAT pot recopilar informació sobre els hàbits de recerca dels usuaris del lloc web per mitjà de cookies o arxius de registre. No s'utilitzaran les cookies per recollir informació de caràcter personal. Només s'instal·laran si l'Usuari roman i continua navegant a la nostra pàgina web, entenent que consenteix el seu ús i instal•lació. A continuació proporcionem informació detallada sobre: què són les "cookies", quina tipologia utilitza aquest lloc web, com poden desactivar-les en el navegador i com bloquejar específicament la instal•lació de Cookies de tercers.

Què són les cookies?

Les cookies són petits arxius de text generats per les pàgines web que l'usuari visita, les quals contenen les dades de sessió que poden ser d'utilitat més endavant en la pàgina web. Les dades permeten que la pàgina web pugui mantenir la seva informació entre les pàgines, i també per analitzar la forma d'interactuar amb el lloc.

Les cookies són segures ja que només poden emmagatzemar la informació que es va posar en el seu lloc pel navegador, la informació que l'Usuari hagués introduït en el navegador o la que s'inclou en la sol·licitud de pàgina. No poden executar codi i no es poden utilitzar per accedir a l'equip de l'Usuari.

Les cookies són essencials per al funcionament d'Internet, aportant innombrables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant la navegació i usabilitat de les pàgines web. Les cookies no poden danyar els equips i que estiguin activades ajuda a identificar i resoldre els errors.

Tipus de cookies

A continuació, proporcionem més informació perquè s'entenguin millor els diferents tipus de cookies que poden ser utilitzades:

- Cookies tècniques: Les cookies tècniques són aquelles imprescindibles i estrictament necessàries per al correcte funcionament d'un portal web i la utilització de les diferents opcions i serveis que ofereix.

Per exemple, les que serveixen per al manteniment de la sessió, la gestió del temps de resposta, rendiment o validació d'opcions, utilitzar elements de seguretat, compartir contingut amb xarxes socials, etc.

- Cookies de personalització Aquestes cookies permeten a l'usuari especificar o personalitzar algunes característiques de les opcions generals de la pàgina web, per exemple, definir l'idioma, configuració regional o tipus de navegador.

- Cookies analítiques:Cookies analítiques Les cookies analítiques són les utilitzades pels nostres portals Web, per elaborar perfils de navegació i poder conèixer les preferències dels usuaris del mateix per tal de millorar l'oferta de productes i serveis.

Per exemple, mitjançant una cookie analítica es controlarien les àrees geogràfiques de major interès d'un usuari, quin és el producte de més acceptació, etc.

- Cookies publicitàries / de publicitat: Les cookies publicitàries permeten la gestió dels espais publicitaris en base a criteris concrets. Per exemple la freqüència d'accés, el contingut editat, etc.

Les cookies de publicitat permeten a través de la gestió de la publicitat emmagatzemar informació del comportament a través de l'observació d'hàbits, estudiant els accessos i formant un perfil de preferències de l'usuari, per oferir publicitat relacionada amb els interessos del seu perfil.

- Cookies de sessió: Les cookies de sessió són aquelles que duren el temps que l'usuari està navegant per la pàgina web i s'esborren al final.

- Cookies persistents: Aquestes cookies queden emmagatzemades en el terminal de l'usuari, per un temps més llarg, facilitant així el control de les preferències escollides sense haver de repetir certs paràmetres cada vegada que es visiti el lloc web.

Relació i descripció de 'cookies'

La taula que publiquem a continuació recull de forma esquematitzada les cookies anteriorment descrites i utilitzades en la nostra pàgina web:

Consentiment

Al navegar i continuar en el nostre web, el/la usuari/a estarà consentint l’ús de les cookies abans anunciades, pels períodes assenyalats anteriorment i en les condicions contingudes en la present Política de Cookies.

Retirada del Consentiment.

L’usuari podrà retirar en qualsevol moment el seu consentiment relacionat amb aquesta Política de cookies, per això haurà d’eliminar les cookies emmagatzemades al seu equip utilitzant els ajustos i configuracions del seu navegador d’internet.

Gestió de cookies: Garanties complementàries.

Tots els navegadors d'Internet permeten limitar el comportament d'una cookie o desactivar-les dins de la configuració o les opcions del navegador. Els passos per fer-ho són diferents per a cada navegador, podent-se trobar instruccions en el menú d'ajuda de cada navegador.

Molts navegadors permeten activar un mode privat mitjançant el qual les cookies s'esborren sempre després de la visita. Depenent de cada navegador aquesta manera privat, pot tenir diferents noms. A continuació es pot trobar una llista dels navegadors més comuns amb un enllaç a la configuració de cookies i els diferents noms d'aquest "mode privat":

Internet Explorer

FireFox

Google Chrome

Safari

Opera

Safari para iOS (dispositivos iPhone y iPad)

Chrome per a Adroid

Windows Phone

Per obtenir més informació sobre l’eliminació, deshabilitació o bloqueig de les cookies també pot:

http://www.aboutcookies.org/Default.aspx?page=2

Actualització de la política de cookies

Aquest lloc web pot modificar aquesta Política de Cookies, per això li recomanem revisar aquesta política cada vegada que accedeixi al nostre lloc web per tal d’estar adequadament informat sobre l’ús que en fem de les cookies.